Xian Li Jun Mall

We have developed the mixed-use project offering shopping centre, office, hotel and cultural centre functions in Xian, one of the oldest settlements of China, with preserving the natural habitat. Semi-open spaces have been provided due to climatic conditions and much appreciated street life. We considered existing green areas as a reinterpretation of Chinese street culture and as a part of gathering, recreation, activity and sports areas. Located at the end of the street axis, towers offering office and hotel functions were designed to answer the needs of meetings and conferences. The project addresses a new city centre highlighting the social diversity with new functions for this part of the city, instead of an inward-oriented structure.

Project Information

LOCATIONXian, China
CLIENTLi Jun Pharmaceutical
PROJECT DATE2012
BUILT DATECompetition Project
SITE AREA35,000 sqm
TOTAL CONSTRUCTION AREA150,000 sqm

See Also

© 2017 All Images and Materials Copyright Protected.